брауни с какао
페이지 정보
본문
Кексчето, брaуни take a cake в което има нещо привично, нещо ново и нещо розовато. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа глазура.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, шоколадово брауни също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, здравословно брауни благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, шоколадово брауни също има нещо непознато – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия десерт. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, здравословно брауни благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
- 이전글Getting A Good Value On Brand New Or Certified Used Fiat 24.04.06
- 다음글Why Facebook Hookups Would not Work?For Everyone 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.